Taidetyöpajat

Voimakuvat

Rauhallisessa pajassa rentoudutaan, kartoitetaan omia voimavaroja, maalataan yksin  ja yhdessä. Sopii erinomaisesti esimerkiksi työyhteisön virkistyspäivän ohjelmaan!

2,5 tuntia kestävä kuvataidetyöpaja enintään 12 henkilölle.

Hinta 450 € + alv 24 %

Sisältää stressinpoistoa ja leppoisaa yhdessäolemista. Suunnittelu- ja ohjaustyön lisäksi  hintaan sisältyvät kuvataidemateriaalit, muun muassa guassivärit, paperit ja siveltimet. Tilavuokra ei sisälly hintaan.

*****
Naamiopaja

Pajassa tuunataan oma naamio ja leikitään rooleilla. Kurkistellaan peiliin ja keskustellaan. Sopii vaikka ystäväporukalle polttareiden ohjelmanumeroksi!

Kolme tuntia kestävä kuvataidetyöpaja enintään 12 henkilölle.

Hinta 550 € + alv 24 %

Sisältää mukavaa tekemistä yhdessä. Suunnittelu- ja ohjaustyön lisäksi  hintaan sisältyvät kuvataidemateriaalit, muun muassa askartelutarvikkeita, värejä, liimaa. Tilavuokra ei sisälly hintaan.

*****
Päivä taiteilijana

Totista taiteentekemistä sisältävä työpaja kaikille wannabe-taiteilijoille. Tehdään Taidetta isolla T:llä tärkeästä aiheesta, keskustellaan teoksista ja lopuksi kilistellään baskerit päässä. Kannustavassa ja leikkimielisessä pajassa huomioidaan omia ja toisten vahvuuksia ja luovia ratkaisuja. Sopii erityisesti leikkimisestä innostuville täysi-ikäisille!

Neljä tuntia kestävä kuvataidetyöpaja enintään 12 henkilölle.

Hinta 1000 € + alv 24 %

Sisältää kannustavan ilmapiirin luomista, joka mahdollistaa luovuuden kukoistamisen. Suunnittelu- ja ohjaustyön lisäksi  hintaan sisältyvät kuvataidemateriaalit, muun muassa  akryylimaaleja, kangaspohjia ja kuohuvia virvokkeita. Tilavuokra ei sisälly hintaan.

*****
Muistojen paja

Ikäihmisille soveltuvassa rauhallisessa pajassa rentoudutaan, kuunnellaan musiikkia, liikutaan, maalataan ja muistellaan. Paja sopii oivallisesti hoivakotien  ja palvelutalojen ikäihmisille!

1,5 tuntia kestävä kuvataidetyöpaja enintään kuudelle henkilölle.

Hinta 200 € + alv 24 %

Sisältää mukavan hetken, jokaisen osallistujan kiireettömän kohtaamisen ja muistojen kuuntelemisen. Suunnittelu- ja ohjaustyön lisäksi  hintaan sisältyvät kuvataidemateriaalit, muun muassa guassivärit, paperit ja siveltimet. Tilavuokra ei sisälly hintaan.

****

Tai jotain muuta! Suunnitellaan teille sopiva hetki tai päivä haluamaanne teemaan. Järjestämme myös työpajatilan  tilauksesta.

Kysy lisää: taidepuoti@lempeakontio.fi